Multimedia All-In-One Whiteboard
LED Recordable Smart Blackboard
LED Interactive Touch Screen FC-55LED

produk Puseur

Kalayan merek EIBOARD, FC, FCJYBOARD sareng OEM, kami khusus dina produk pinter interaktif pikeun pendidikan sareng bisnis, supados presentasi langkung gampang sareng gampang.

Top manufacturer and OEM provider of interactive smart touch boards and displays.

Produsén top sareng panyadia OEM papan sareng tampilan pinter interaktif.

Produk utama kami kalebet papan tulis pinter anu tiasa dirékam, layar toél interaktif anu dipimpin, panel datar interaktif konferensi, papan tulis interaktif, multimédia sadaya-dina-hiji PC, papan tulis multimédia sadaya-dina-hiji, terminal interaktif, kaméra dokumén, proyektor laser sareng touch pinter anu aya hubunganana. produk tampilan.

maca deui

produk Solusi

Top manufacturer and OEM provider of interactive smart touch boards and displays.

Produsén top sareng panyadia OEM papan sareng tampilan pinter interaktif.

Produk utama kami kalebet papan tulis pinter anu tiasa dirékam, layar toél interaktif anu dipimpin, panel datar interaktif konferensi, papan tulis interaktif, multimédia sadaya-dina-hiji PC, papan tulis multimédia sadaya-dina-hiji, terminal interaktif, kaméra dokumén, proyektor laser sareng touch pinter anu aya hubunganana. produk tampilan.

maca deui

Urang Kaunggulan

Ti produk ka jasa pikeun masihan konsumén pangalaman kualitas anu sampurna

OEM/ODM Service

OEM / ODM Service

Tim R&D anu kuat sareng ngalaman damel pikeun ngembangkeun produk anyar sareng pamutahiran berharga sepanjang waktos, OEM sareng ODM katampa.

Production Capacity

Kapasitas Produksi

Kalawan leuwih ti 10000 m2 aréa produksi jeung 2 jalur produksi, kapasitas produksi bulanan leuwih ti 20000 unit touch panels na papan.

Quality Control

Kontrol kualitas

Sadaya produk sertipikat sareng standar ISO. Kalawan sistem kualitas sistem tanggung jawab-ka-jalma, 2 departemén QC mastikeun 100% mariksa bari sakabeh prosedur.

Project Experience

Pangalaman Proyék

Ngajual 100000+ unit ka sakuliah dunya unggal taun, gawé bareng 200+ mitra merek OEM, langsung nyadiakeun solusi pikeun 500+ lembaga atikan jeung 50+ proyék pamaréntah.